server at adf.ly error

Any Issues Related to Site
Post Reply
darshan1308
Posts: 6
Joined: 05 Mar 2013, 04:11

server at adf.ly error

Post by darshan1308 » 19 Jun 2013, 09:58

Don't know if the problem is on my end,in case its not every link is showing this error message......"Firefox can't establish a connection to the server at adf.ly." This error message is shown in all browsers as well :(
Last edited by darshan1308 on 14 Aug 2013, 14:59, edited 1 time in total.

crtraviteja
Posts: 110
Joined: 04 Mar 2013, 22:53

Re: server at adf.ly error

Post by crtraviteja » 19 Jun 2013, 14:44

darshan1308 wrote:Don't know if the problem is on my end,in case its not every link is showing this error message......"Firefox can't establish a connection to the server at adf.ly." This error message is shown in all browsers as well :(
adfly is banned in india
Last edited by crtraviteja on 14 Aug 2013, 14:59, edited 1 time in total.

darshan1308
Posts: 6
Joined: 05 Mar 2013, 04:11

Re: server at adf.ly error

Post by darshan1308 » 19 Jun 2013, 16:56

what????I have been downloading till 2 days ago.....when did that happen???Damn....if thats the case....thank you for the quick reply :D


Found a solution....to all the people for adf.ly is not working just copy the link in the address bar to the box in this site and click the button...[LINK REMOVED]
Last edited by darshan1308 on 14 Aug 2013, 14:59, edited 3 times in total.

darshan1308
Posts: 6
Joined: 05 Mar 2013, 04:11

Re: server at adf.ly error

Post by darshan1308 » 20 Jun 2013, 08:52

don't know if i did something wrong by posting that link....but thats the only way i am able to download anything :D
Last edited by darshan1308 on 14 Aug 2013, 14:59, edited 1 time in total.

crtraviteja
Posts: 110
Joined: 04 Mar 2013, 22:53

Re: server at adf.ly error

Post by crtraviteja » 21 Jun 2013, 02:18

for users who get adfly error / or for all indian users do the following to use adfly
download and install opera browser and enable turbo mode in it
then u can load adfly pages.
**since adfly is banned in india adfly pages never loads on other browsers
other than opera**
if it doesn't loads try switching turbo off and enable it again then it should work ,
it worked for me
Last edited by crtraviteja on 14 Aug 2013, 14:59, edited 3 times in total.

aakashekhar
Posts: 2
Joined: 11 May 2013, 19:57

Re: server at adf.ly error

Post by aakashekhar » 29 Jun 2013, 19:05

If you want to access adfly, then i would suggest to use any free vpn. Go search out on Google, there are many. :D
Last edited by aakashekhar on 14 Aug 2013, 14:59, edited 1 time in total.

PirateBoy
Posts: 492
Joined: 25 Jun 2012, 13:42

Re: server at adf.ly error

Post by PirateBoy » 30 Jun 2013, 05:26

Simple Solution: If an adf.ly link isn't working for you, then just use https:// in front of the link. It will work :)
Last edited by PirateBoy on 14 Aug 2013, 14:59, edited 1 time in total.
Peace Tranquility
Drunk N High
Chilled N Relaxed
Thats How We Get By


:: KaOsKrEw ::

KaOs Game Releases | Game Issues | Broken Links | Requests | ReadMe (Requests)
(Always use the forum instead of PMing us)

aayush88
Posts: 77
Joined: 22 Aug 2012, 13:45

Re: server at adf.ly error

Post by aayush88 » 05 Jul 2013, 01:32

Probably more simple way:

Just click the 'download torrent' link several times. It will download in 5th or sixth time. Works for me. 8-)
Last edited by aayush88 on 14 Aug 2013, 14:59, edited 1 time in total.

acepro71
Posts: 34
Joined: 10 Feb 2013, 00:28

Re: server at adf.ly error

Post by acepro71 » 02 Oct 2013, 14:24

PirateBoy wrote:Simple Solution: If an adf.ly link isn't working for you, then just use https:// in front of the link. It will work :)

this https + .v2 method is not working for me so i am using vpn...


kaos krew cant u shift to some other site like adfly :"?

Note : linkbucks is ban too in india

http://adfoc.us/ is still working though
Motherboard: Gigabyte GA-970A-DS3 (rev 1.1)
CPU: Fx 8350
Ram: Corsair Vengence 8GB DDR3
Graphics Card: SAPPHIRE HD 7870 GHz Edition 2GB GDDR5
HDD: 1 TB samsung
Case: CM elite 310 | Monitor: Aoc e2050S
OS: Windows 8 Professional 64 Bit

User avatar
ganster
Site Admin
Posts: 918
Joined: 09 Jun 2012, 04:52
Location: Earth

Re: server at adf.ly error

Post by ganster » 02 Oct 2013, 14:39

what you want us to shift to somthing like adfly?
if im not mistaken but are we already using them?

you can try changing the links to point to q.gs
so insted of https://adf.ly use https://q.gs thats just a second domain owned by adf.ly to bypass any isp restrictions
most users just using https can bypass there isp just fine give it a try and give us your feedback
Easy Links For Navigating Around The Site
KaOs Game Releases | Game Issues | Broken Links | Requests | ReadMe (Requests)
(Always use the forum instead of PMing us)
Archive Pass Is "www.kaoskrew.org" Without Quotes

acepro71
Posts: 34
Joined: 10 Feb 2013, 00:28

Re: server at adf.ly error

Post by acepro71 » 02 Oct 2013, 17:51

ganster wrote:what you want us to shift to somthing like adfly?
if im not mistaken but are we already using them?

you can try changing the links to point to q.gs
so insted of https://adf.ly use https://q.gs thats just a second domain owned by adf.ly to bypass any isp restrictions
most users just using https can bypass there isp just fine give it a try and give us your feedback
yes if u could shift it would be awesome also http://prntscr.com/1utw0a
Motherboard: Gigabyte GA-970A-DS3 (rev 1.1)
CPU: Fx 8350
Ram: Corsair Vengence 8GB DDR3
Graphics Card: SAPPHIRE HD 7870 GHz Edition 2GB GDDR5
HDD: 1 TB samsung
Case: CM elite 310 | Monitor: Aoc e2050S
OS: Windows 8 Professional 64 Bit

donkeymilk
Posts: 902
Joined: 02 Oct 2012, 00:14

Re: server at adf.ly error

Post by donkeymilk » 15 Dec 2013, 22:35

why are they banned?

Post Reply